Se alla Rubriker

Du beställer genom att skicka ett mail till info@jonesantikvariat.se .

Ange följande i mailet:

Vi skickar då en orderbekräftelse med betalinformation. Vi använder Payson för säker kortbetalning eller direktbetalning från bank. Även girering och postförskott finns som alternativ.

Privatpersoner har alltid 14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen.

Ej avdragsgill moms (6%) ingår i bokpriserna. Andra varor inkl 25% avdragsgill moms. Porto eller frakt tillkommer.

Vi behandlar personuppgifter enligt personuppgiftslagen.



För att betala en befintlig order, tryck här.

I SKYLTFÖNSTRET
Kokböcker

Hagdahl från 1896 i facsimile

Hagdahl, Ch. E.: KOK - KONSTEN SOM VETENSKAP OCH KONST MED SÄRSKILDT AFSEENDE PÅ HELSOLÄRANS OCH EKONOMIENS FORDRINGAR....Ny omarbetad upplaga. Med inemot 3000 matrecept och 349 afbildningar.. (1896). 1006s. Guldornerad. Guldsnitt. Rikligt illustrerad. Mycket fint exemplar. Numrerad faksimilupplaga, 2/1000
ID Nr: 107093, SEK 500.

Prinsessornas efterföljare

Åkerström, Jenny: Mera god mat. En fortsättning på Prinsessornas Kokbok. Albert Bonniers förlag, 1939. XVI+539 sidor. Rikligt illustrerad. Marmorerat snitt. Gott skick. Enstaka fläckar på bandet.
"Med 143 bilder"
ID Nr: 107644, SEK 275.

Den högre gastronomien

Brillat-Savarin, Anthelme: Smakens Fysiologi eller studier i den högre gastronomien, tillegnade Paris´gastronomer.. F.C. Askerbergs Förlag, Stockholm, 1883. F.C. Askerbergs Förlag, Stockholm, . 386s. Marmorerade pärmar. Guldornerad rygg. Marmorerat snitt. Dekorerade för- och eftersättsblad. Bandet något nött. Annars i gott skick.
ID Nr: 106924, SEK 900.

Matnyttigt

Adelsköld, Elise: Hemmets stora kokbok. A.-B. Nordiska bokförlaget,Erdheim & C:o., 1931. A.-B. Nordiska bokförlaget,Erdheim & C:o., . 535s. Något nött i kanterna. Några små fläckar i slutet av boken. Illustrerad i svartvitt och färg.
ID Nr: 100411, SEK 240.