Se alla Rubriker

KONSERTER och EVENEMANG

Konsert med Martin Sturfält 2019


Sedan 2015 har vi haft välbesökta sommarkonserter varje år (med uppehåll för pandemin) i antikvariatets stora sal. Tidigare i serien Musik på sörmländska slott och herresäten, nu i samarbete med Katrineholms kammarmusikförening.


Kakbordet uppdukat


Antikvariatet och Caféservering med hembakat öppnar två timmar innan konserten. Det finns bord ute i trädgården, bland annat på rundeln vid huvudbyggnaden och i fruktträdgården. Vid dåligt väder kan man även sitta inomhus. I antikvariatet kan man botanisera i de välfyllda bokhyllorna och hitta intressanta bokfynd och trevliga presentföremål. Dessutom finns utställningar att titta på. Läs mer om detta på – Om oss.


Kaffe och kaka i trärdgården

Biljetter

Konsertbiljetter köpes på nortic.se, Katrineholms turistinformation eller på plats 45 min innan konserten.

Parkering

Parkering anvisas vid ankomst. Vid många besökare ordnas extra parkering i hage. Meddela gärna i förväg på om behov finns att parkera intill lokalen pga rörelsehinder. Konsertsalen är tillgänglighetsanpassad med rymlig VC.

Andra evenemang

Vi har även andra evenemang då och då. Håll dig uppdaterad på Aktuellt härintill! Skicka gärna ett mail om du vill stå på kontaktlista för info om evenemang i antikvariatet.

AKTUELLT

Dagretreat med yoga och mindfulness

4 maj 2024 kl 9:00 - 16:30. I samarbete med BL Balans. Dagretreat

Salongen, det skapande rummet 6 juli 2024

Årets sommarkonsert! En okänd musikalisk skattkammare i 1700-talets och 1800-talets Sverige. Anna Paradiso Laurin, hammarklaver, Dan Laurin, blockflöjter, Kristina Hammarström, mezzosopran. I samarbete med Katrineholms Kammarmusikförening.